СИНЂЕЛИЋ – ЗЕМУН 0:0 – 4:2

Стрелци из пенала за Синђелић су били: Вучићевић, Ђурић, Крстић и Цакић.

ГЛАВНИ СУДИЈА: МИЛОШ ЖИВАНОВИЋ

ПОМОЋНИЦИ: ГОРАН БОГИЋЕВИЋ И СВЕТЛАНА БИЛИЋ

ДЕЛЕГАТ: МОМЧИЛО МАРИЋ

СИНЂЕЛИЋ: СТЕФАНОВИЋ, БУМБАР, ЂОРЂЕВИЋ, МИНИЋ, ЂУРИЋ, ЦАКИЋ, ЧАНГ, РАДУНОВИЋ, КРСТИЋ, КОРХОВОЈ, ГОРАНОВИЋ.

ЗЕМУН: КРУНИЋ, СПАЈИЋ, ГРГИЋ, РИСТОВИЋ, ФИЛИПОВИЋ, КАСТРАТОВИЋ, ПАВЛОВИЋ, СТОКИЋ, МИЈАИЛОВИЋ, ТИШМА, ЂАЛОВИЋ.

 

ЗАПИСНИК

 

Прву прилику на утакмици бележе гости, али сјајан на голу Синђелића је Стефановић. Међутим, мало је недостајало и Ђурићу да на другој страни донесе предност Орловима.

Још боља прилика се догодила Радуновићу који је након прекида шутирао, али је одбрана Земуна интервенисала на самој гол линији.

Дуго се играло између два казнена простора, са пар полуприлика, а највише узбуђења се десило пред сам крај првог дела, када се ка голу Земуна упутио Корховој. Покушао је млади Рус да изненади госте, али његов ударац шаље лопту преко пречке.

Динамично је било у другом делу игре.

Боље су меч отворили Орлићи. Први се у прилици нашао Вучићевић који је у 50. минуту шутирао преко гола из непосредне близине.

Претио је Синђелић и из прекида. Веома близу гола је био Ђорђевић, асистирао му је Крстић, али је лопта прошла мало поред гола.

Претио је и Земун, а најближи голу је био Павловић.

Ипак, приступило се једанаестерцима. У лутрији сигурни извођачи су били Вучићевић, Ђурић, Крстић и Цакић, али истински јунак меча је био Стефановић који је одбранио два пенала и одвео Синђелић међу најбољих шеснаест.