Aleksandar Jović novi šef stručnog štaba FK Sinđelić

Image-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šef stručnog štaba FK Sinđelić u nastavku sezone 2016-17 će biti Aleksandar Jović. Bogata igračka karijera, dugogodišnji rad sa mlađim selekcijama Čukaričkog, Crvene Zvezde, Krasnodara kao i prošlogodišnji angažman u stručnom štabu seniora Čukaričkog su bili preporuka novog šefa struke Sinđelića. Odluka je donesena na obostrano zadovoljstvo, pa je sportski direktor Ramovš Darko za naš sajt izjavio:

* Upražnjeno mesto šefa stručnog štaba je bilo potrebno ekspresno rešiti, kako bi pripreme za nastavak sezone imale svoj kontinuitet. Raduje činjenica da je Jović ovog momenta bio slobodan, kao i da smo brzo pronašli zajednički jezik. Prepoznali smo kod njega pozitivnu energiju i želju za radom, kao i činjenicu da je redovno pratio sve naše utakmice, pa je upoznat sa igračkim kadrom. On je kod nas video priliku da pokaže sav svoj trenerski kvalitet.

* Ciljevi su nam da naše igrače podignemo na viši nivo u svim segmentima fudbala, zatim ojačamo timski duh i na taj način stvorimo jednu kolektivnu snagu tima, koja bi na kraju morala da rezultira i dobrim partijama tokom ostatka sezone.

* Ubeđen sam da je Jović ovog momenta jedan od najkvalitetnijih mladih stručnjaka i nadam se da će mu rad u Sinđeliću biti prva stanica na putu uspeha u njegovom poslu.

Ostaje nam da našim orlićima poželimo puno sreće u radu i da sa novim stručnim štabom donesu mnogo radosti navijačima kluba.

0 Comments

Facebook

Twitter