Дан после утакмице са Будућности из Добановаца, дошло је до смене на клупи Синђелића. 

Нови тренер Орлића је Бранко Мирјачић, који је као тренер радио у стручним штабовима Партизана и Спартака, а у Краснодару као шеф стручног штаба Краснодара 2 и младог тима Краснодара. Краснодар 2 је иначе сениорска екипа која игра другу лигу Русије (зона југ).

У Партизану је стицао искуство рада са Марком Николићем и Мирославом Ђукићем, а у Спартаку је сарађивао са Предрагом Роганом, што чини лепо суперлигашко искуство: „Велики изазов за мене, да први пут у Србији радим као шеф стручног штаба. Синђелић је клуб са великом традицијом у српском фудбалу, који је стабилан прволигаш и одличан клуб за афирмацију младих играча, али и тренера“.

Бане Мирјачић је одрадио први тренинг: „Момци поседују добар квалитет, има доста младих и талентованих играча. Претходни шеф је са својим стручним штабом направио добру примарну селекцију. Имали смо оптималан број играча на тренингу и добре услове за рад. Гледао сам и последњу пријатељску утакмицу и сматрам да екипа може да понови успех из прошле сезоне и пласира се у плеј оф.“ – оптимиста је млади тренер Орлића.

Гласно се прича о појачањима: „Потребно је да се појачамо на одређеним позицијама и то ћемо у договору са управом клуба и спортским директором решимо у наредном периоду.“

Циљеви Синђелића у овој сезони: „Као шеф даћу све од себе да се добро спремимо и да дочекамо Борац из Чачка, јер нам је то најважнија утакмица за коју се спремамо. Волео бих да стартујемо победом и да на почетку првенства направимо залиху бодова. Мото и водиља ми је да нећемо да гледамо пуно напред, већ само први тренинг и утакмицу која је пред нама. Екипа има доста потенцијала да као и претходне године направи играче који ће моћи да играју Суперлигу Србије.“