Dan posle utakmice sa Budućnosti iz Dobanovaca, došlo je do smene na klupi Sinđelića. 

Novi trener Orlića je Branko Mirjačić, koji je kao trener radio u stručnim štabovima Partizana i Spartaka, a u Krasnodaru kao šef stručnog štaba Krasnodara 2 i mladog tima Krasnodara. Krasnodar 2 je inače seniorska ekipa koja igra drugu ligu Rusije (zona jug).

U Partizanu je sticao iskustvo rada sa Markom Nikolićem i Miroslavom Đukićem, a u Spartaku je sarađivao sa Predragom Roganom, što čini lepo superligaško iskustvo: „Veliki izazov za mene, da prvi put u Srbiji radim kao šef stručnog štaba. Sinđelić je klub sa velikom tradicijom u srpskom fudbalu, koji je stabilan prvoligaš i odličan klub za afirmaciju mladih igrača, ali i trenera“.

Bane Mirjačić je odradio prvi trening: „Momci poseduju dobar kvalitet, ima dosta mladih i talentovanih igrača. Prethodni šef je sa svojim stručnim štabom napravio dobru primarnu selekciju. Imali smo optimalan broj igrača na treningu i dobre uslove za rad. Gledao sam i poslednju prijateljsku utakmicu i smatram da ekipa može da ponovi uspeh iz prošle sezone i plasira se u plej of.“ – optimista je mladi trener Orlića.

Glasno se priča o pojačanjima: „Potrebno je da se pojačamo na određenim pozicijama i to ćemo u dogovoru sa upravom kluba i sportskim direktorom rešimo u narednom periodu.“

Ciljevi Sinđelića u ovoj sezoni: „Kao šef daću sve od sebe da se dobro spremimo i da dočekamo Borac iz Čačka, jer nam je to najvažnija utakmica za koju se spremamo. Voleo bih da startujemo pobedom i da na početku prvenstva napravimo zalihu bodova. Moto i vodilja mi je da nećemo da gledamo puno napred, već samo prvi trening i utakmicu koja je pred nama. Ekipa ima dosta potencijala da kao i prethodne godine napravi igrače koji će moći da igraju Superligu Srbije.“