Завршен је први део припрема. У новој бази у Крупњу боравиле су генерације 2002, 2005 и 2006. Екипе су дочекали сјајни услови. Одличан хотел, терен са вештачком подлогом најновије генерације. Снага је долазила из теретане, а одмор нас је чекао у базену…

Тренери млађих кадета и пионира, Урош Анђелковић и Иван Глигоријевић су имали могућност да комбинују саставе и да испробавају разне комбинације.

Генерација 2006 је одиграла меч са екипом Рађевца која је годину дана старија, а резултат је био 1:1. Истичу се полако Ранчић, Ћосић и Перић.

Генерација 2005 је одиграла сјајн меч против Звијезде из Станишића, резултат је такође био 1:1, а не истичу се само имена, већ и цела екипа. Млађи кадети су одиграли и против домаћег Рађевца који је извео састав који је годину дана старији и домаћи су и славили резултатом 4:3.

Омладинци Душана Дошљака су имали занимљиве сусрете и све саме противнике из врха табела. Јесењи првак Босанске лиге Звијезда је извела састав са 5 репрезентативаца и славила резултатом 5:2. Мачва, јесењи првак западне лиге Србије је победила после праве драме, а на крају је било 4:3. За крај је савладана екипа Лознице резултатом 3:0. Полако се истичу Радован Брајковић, Никла Јовановић, Никола Карић, Стефан Ђорђевић, Ђорђе Кокот…