ДРАГАН ПЕРИШИЋ НОВИ ТРЕНЕР СИНЂЕЛИЋА!!

Драган Перишић је нови тренер Орлова. 

Перишић је бивши интернационалац. У Србији је играо за Железник, Земун, Балкан и Дорћол. Европа га познаје по наступима и у Јаблонецу, Пандурима, Металургу и Биркиркари. Рођен је 27.10.1979 у Београду.

„Знам да сам дошао у прави градски клуб. Познато ми је цело окружење, као и људи унутар клуба. Клуб је тренутно у трећем рангу, али реално не заслужује то место знајући какав има историјат и традицију, такође и организација клуба је на врхунском нивоу.“ – започео је Перишић.

„Познајем и екипу. Знам да је то скуп младих играча. Не желимо да се кријемо иза те чињенице, већ хоћемо да направимо и добар резултат. Свесни смо да морамо да почнемо да побеђујемо и да доносимо бодове.“ – конкретан је Перишић.

„Очекујем у наредном периоду велику дисциплину и агресију на терену. Прва и најважнија ствар је да преузмемо ствари у своје руке. Ако се понашамо добро и добро тренирамо, нема сумње да ће резултат и доћи. Гледао сам и прва четири кола, све је то било близу, можда у неким тренутцима резултат и није био реалан. Од мене се очекују победе и добри резултати. Свесно сам ушао у то. Мој први задатак је да екипа верује у себе.“ – свестан је ситуације у којој се клуб налази.

Времена за исправке пуно нема: „У десетак дана нас очекују четири утакмице, немамо пуно простора за рад, али верујем да имамо јаку веру и жељу да направимо нешто велико. Колико већ сутра у Крагујевцу идемо по добар резултат. Даћемо шансу играчима који су мање играли.“

Шта је прво на талону: „У првом тренутку је битан психолошки аспект да крену играчи да верују у себе.“

Шта поручује Перишић навијачима: „Знамо какав је Синђелић клуб, идемо на победу на сваку утакмицу. Агресивно и чврсто. Имаћемо увек жељу за пообедом, видеће се добра и нова енергија.“