DRAGAN PERIŠIĆ NOVI TRENER SINĐELIĆA!!

Dragan Perišić je novi trener Orlova. 

Perišić je bivši internacionalac. U Srbiji je igrao za Železnik, Zemun, Balkan i Dorćol. Evropa ga poznaje po nastupima i u Jablonecu, Pandurima, Metalurgu i Birkirkari. Rođen je 27.10.1979 u Beogradu.

„Znam da sam došao u pravi gradski klub. Poznato mi je celo okruženje, kao i ljudi unutar kluba. Klub je trenutno u trećem rangu, ali realno ne zaslužuje to mesto znajući kakav ima istorijat i tradiciju, takođe i organizacija kluba je na vrhunskom nivou.“ – započeo je Perišić.

„Poznajem i ekipu. Znam da je to skup mladih igrača. Ne želimo da se krijemo iza te činjenice, već hoćemo da napravimo i dobar rezultat. Svesni smo da moramo da počnemo da pobeđujemo i da donosimo bodove.“ – konkretan je Perišić.

„Očekujem u narednom periodu veliku disciplinu i agresiju na terenu. Prva i najvažnija stvar je da preuzmemo stvari u svoje ruke. Ako se ponašamo dobro i dobro treniramo, nema sumnje da će rezultat i doći. Gledao sam i prva četiri kola, sve je to bilo blizu, možda u nekim trenutcima rezultat i nije bio realan. Od mene se očekuju pobede i dobri rezultati. Svesno sam ušao u to. Moj prvi zadatak je da ekipa veruje u sebe.“ – svestan je situacije u kojoj se klub nalazi.

Vremena za ispravke puno nema: „U desetak dana nas očekuju četiri utakmice, nemamo puno prostora za rad, ali verujem da imamo jaku veru i želju da napravimo nešto veliko. Koliko već sutra u Kragujevcu idemo po dobar rezultat. Daćemo šansu igračima koji su manje igrali.“

Šta je prvo na talonu: „U prvom trenutku je bitan psihološki aspekt da krenu igrači da veruju u sebe.“

Šta poručuje Perišić navijačima: „Znamo kakav je Sinđelić klub, idemo na pobedu na svaku utakmicu. Agresivno i čvrsto. Imaćemo uvek želju za poobedom, videće se dobra i nova energija.“