Фудбалски клуб Синђелић је већ од 15.03., а на основу прогласа Председника, обуставио све активности због ванредног стања у коме се нашла земља Србија.

На основу Устава Републике Србије, донета је одлука о проглашењу ванредног стања на територији целе земље, а све планиране спортске активности се обустављају до даљњег.

Сви фудбалски и футсал клубови под ингеренцијом ФСС, дужни су да одмах:

• обуставе учешће у фудбалским такмичењима свих нивоа;

• откажу све заказане пријатељске утакмице;

• обуставе све видове тренажног процеса играча и играчица;

• престану са организовањем било каквог вида рекреативног бављења фудбалом и футсалом;

• престану са окупљањем спортиста и спортисткиња у својим просторијама.

Налаже се свим фудбалским и футсал клубовима, као и територијалним, окружним, градским и општинским фудбалским савезима са територије ФСС, да прате обавештења, наредбе и упутства надлежних државних органа и да поступају у складу са оним што у њима буде саопштено.

О свим даљим мерама које ће бити предузете у фудбалском и футсал спорту, ФСС ће обавештавати своје чланове званичним каналима комуникације (интернет презентације – сајт и друштвене мреже), путем средстава јавног информисања и свих других доступних начина комуникације.

Све категорије фудбалског клуба, почев од насјтаријих, првог тима преко омладинске школе, па све до базе неће тренирати у периоду док траје ванредно стање, јер прети опасност од пандемије Корона вируса.

Управа клуба је у свакодневном контакту са свим тренерима, а тренери су у контакту са својим селекцијама, ради даљих обавештења.

Понашајте се одговорно према себи и другима!