SEKULIĆ I TUFEGDŽIĆ POSTALI NOVI ORLIĆI

Nakon mesec dana priprema i završetka prelaznog roka jasno je da će ekipa Sinđelića na proleće imati zapaženu ulogu u takmičenju Prve lige Srbije.

Odlični uslovi za rad, nikad čvršća saradnja sa starijim bratom Čukaričkim,  stručni štab pod komandom šefa struke Petrića, kao i kvalitetan igrački kadar, daju razloga za optimizam ljubiteljima kluba.

Ostalo je tri nedelje do nastavka borbe za bodove. Nakon uvodnih prijateljskih utakmica protiv Čukaričkog, Partizana, Rakovice, na kojima je bilo dosta igrača na probi, tim se sveo na uži broj igrača koji će biti licencirani za prvenstvene utakmice.

Na poslednjoj utakmici sa Smederovom, koju se Sinđelić rešio u svoju korist rezultatom 2:1, postaje jasno da će Orlići sijati novim sjajom u narednom periodu.

Utakmice koje su planirane u naredne tri nedelje sa Žarkovom, Dorćolom, Teleoptikom, će poslužiti za uigravanje ekipe koju očekuju prvenstvene bitke od 7.3.2015. kada je planiran nastavak prvenstva.

Pored dosadašnjih igrača u nastavku sezone tim će biti jači za nekoliko novih igrača, od kojih su pred sam kraj prelaznog roka stigli Sekulić Radislav, bivša udarna igla Čukaričkog, kao i Tufegdžić Vladimir koji je već dokazan kao odličan napadač. Oni će pored Dimića, Gemovića, Zvrka i Živkovića sigurno biti noćna mora za protivničke ekipe.

Ostaje nam da strpljivo sačekamo početak borbe za bodove sa uverenjem da će nam svi ovi preduslovi na proleće doneti jednu od najzanimljivijih takmičarskih sezona i ujedno uz malo sportske sreće omogućiti ostvarenje sportskog cilja, opstanka u ligi.

0 Comments

Facebook

Twitter