СИНЂЕЛИЋ ЈЕ ХИТ У ГРАДУ

У данима иза нас смо писали о успесима ФК Синђелић. Победе млађих генерација су само допринеле да се школа Орлова нађе у самом врху у Београду. Синђелић је постао конкурентан Србији играјући егал утакмице са Звездом, Партизаном, али и Чукаричким.

Утакмице против Инђије, Војводине, Борца из Чачка, Лознице, Мачве, Звијезде 09, али и Будућности, Морнара, Кома су само показале да Синђелић може да одмерава снаге са свима у региону.

Пре само шест месеци када је почело првенство Синђелић је на шест утакмица првог кола узео два бода! У недељи иза нас, на шест утакмица првог кола пролећног дела освојено је 13 бодова!! Напредак је очигледан!

Победе су остварили млађи омладинци против ИМТ-а резултатом 3:0, Кадети су славили у Батајници 2:1, млађи кадети су такође савладали ИМТ резултатом 1:0 уз одбрањен пенал нашег голмана. Бод су на свој конто ставили омладинци, а пораз су једино претрпели млађи пионири, несрећно у последњем минуту утакмице.

Ако на то додамо и успех првог тима који је са играчем мање славио против Црвене звезде резултатом 2:1, Синђелић је апсолутни хит у Београду.

Јесен 2020/ пролеће 2021

Први тим: Синђелић – Црвена звезда ММЛ 0:1 / Црвена звезда – Синђелић 1:2

Омладинци: БСК Борча – Синђелић 3:2 / Синђелић – БСК Борча 1:1

Млађи омладинци: ИМТ – Синђелић 2:2 / Синђелић – ИМТ 3:0

КАдети: Синђелић – БСК Батајница 2:2 / БСК Батајница – Синђелић 1:2

Млађи кадети: Синђелић – ИМТ 3:1 / ИМТ – Синђелић 0:1

Млађи пионири: Рад – Синђелић 5:1 / Синђелић – Рад 2:3

Скор

ЈЕСЕН: 1-2-3, гол разлика 10:14 бодова 5

ПРОЛЕЋЕ: 5- 1-1, гол разлика 11:6, бодова 13