SINĐELIĆ JE HIT U GRADU

U danima iza nas smo pisali o uspesima FK Sinđelić. Pobede mlađih generacija su samo doprinele da se škola Orlova nađe u samom vrhu u Beogradu. Sinđelić je postao konkurentan Srbiji igrajući egal utakmice sa Zvezdom, Partizanom, ali i Čukaričkim.

Utakmice protiv Inđije, Vojvodine, Borca iz Čačka, Loznice, Mačve, Zvijezde 09, ali i Budućnosti, Mornara, Koma su samo pokazale da Sinđelić može da odmerava snage sa svima u regionu.

Pre samo šest meseci kada je počelo prvenstvo Sinđelić je na šest utakmica prvog kola uzeo dva boda! U nedelji iza nas, na šest utakmica prvog kola prolećnog dela osvojeno je 13 bodova!! Napredak je očigledan!

Pobede su ostvarili mlađi omladinci protiv IMT-a rezultatom 3:0, Kadeti su slavili u Batajnici 2:1, mlađi kadeti su takođe savladali IMT rezultatom 1:0 uz odbranjen penal našeg golmana. Bod su na svoj konto stavili omladinci, a poraz su jedino pretrpeli mlađi pioniri, nesrećno u poslednjem minutu utakmice.

Ako na to dodamo i uspeh prvog tima koji je sa igračem manje slavio protiv Crvene zvezde rezultatom 2:1, Sinđelić je apsolutni hit u Beogradu.

Jesen 2020/ proleće 2021

Prvi tim: Sinđelić – Crvena zvezda MML 0:1 / Crvena zvezda – Sinđelić 1:2

Omladinci: BSK Borča – Sinđelić 3:2 / Sinđelić – BSK Borča 1:1

Mlađi omladinci: IMT – Sinđelić 2:2 / Sinđelić – IMT 3:0

KAdeti: Sinđelić – BSK Batajnica 2:2 / BSK Batajnica – Sinđelić 1:2

Mlađi kadeti: Sinđelić – IMT 3:1 / IMT – Sinđelić 0:1

Mlađi pioniri: Rad – Sinđelić 5:1 / Sinđelić – Rad 2:3

Skor

JESEN: 1-2-3, gol razlika 10:14 bodova 5

PROLEĆE: 5- 1-1, gol razlika 11:6, bodova 13