Млади Иван Јоковић јесте био стрелац победоносног гола у Пазару, понео је епитет играча утакмице по извештајима медија, али голман Синђелића Спасоје Стефановић је својим одбранама доводио играче Пазара да нервозе.

Утисци са утакмице против Пазара: „Мислим да је утакмица била јако занимљива за праве љубитеље фудбала и сладокусце, са доста шанси на обе стране. Нови Пазар има одличну екипу. То је пре свега један  веома добро организован клуб и самим тим нам није било лако надигравати се са таквим колективом. Моји саиграчи су се храбро борили свих деведесет минута. Стајали чврсто у одбрани сви до једног и извукли јако позитиван резултат. Вратили смо се у Београд без примљеног гола и уз три велика бода са веома тешког гостовања. Нефудбалске ствари не желим да коментаришем, али свакако поштујем Нови Пазар као клуб, управу клуба и играче Новог Пазара, такође поштујем и чин доласка у Београд и граађења добрих односа са нашим клубом. „

Следи нам Земун, добро познат ривал, екипа коју смо избацили из купа Србије: „Дочекујемо поново после кратког времена одличну и младу екипу Земуна са веома искусним тренером. Противник нам није стран. Ово је наш трећи дуел ове сезоне и бићемо спремни за противника као и прошли пут у Kуп утакмици. Земун је млада екипа са веома талентованим играчима. Посебно бих похвалио колегу, њиховог голмана Kрунића који одлично брани ове сезоне, тако да морамо бити пажљиви и да се не опуштамо ниједног тренутка, посебно у одбрани. Надам се ће публика доћи у великом броју и да ће гледаоци уживати у утакмици сутра, али и да ћемо обрадовати Орлове позитивним резултатом.“ .- истакао је Стефановић, који је одбранама пенала у Купу, трасирао пут Орловима међу 16 најбољих екипа у Србији.

Атмосфера после победе у екипи је феноменална: „Много нам је значила ова победа у Пазару. Дала нам је додатну енергију да наставимо да се боримо у наредним утакмицама за бољи пласман на табели. Искрено верујем да ова екипа има већи потенцијал него што тренутно показује нас пласман на табели. Осећа се та енергија целе недеље на тренинзима и екипа је гладна победа. Имали смо великих проблема са повредама у екипи и са играчким кадром али мислим да тренер Ђукановић и стручни штаб су одрадили врхунски посао у склапању тима у Новом Пазару и са изменама а то показује и чињеница да је стрелац победоносног гола био омладинац Синђелица, Јоковић, који је ушао са клупе. Којем такође честитам на првенцу“ – преноси за званчиан сајт Стефановић.