Mladi Ivan Joković jeste bio strelac pobedonosnog gola u Pazaru, poneo je epitet igrača utakmice po izveštajima medija, ali golman Sinđelića Spasoje Stefanović je svojim odbranama dovodio igrače Pazara da nervoze.

Utisci sa utakmice protiv Pazara: „Mislim da je utakmica bila jako zanimljiva za prave ljubitelje fudbala i sladokusce, sa dosta šansi na obe strane. Novi Pazar ima odličnu ekipu. To je pre svega jedan  veoma dobro organizovan klub i samim tim nam nije bilo lako nadigravati se sa takvim kolektivom. Moji saigrači su se hrabro borili svih devedeset minuta. Stajali čvrsto u odbrani svi do jednog i izvukli jako pozitivan rezultat. Vratili smo se u Beograd bez primljenog gola i uz tri velika boda sa veoma teškog gostovanja. Nefudbalske stvari ne želim da komentarišem, ali svakako poštujem Novi Pazar kao klub, upravu kluba i igrače Novog Pazara, takođe poštujem i čin dolaska u Beograd i graađenja dobrih odnosa sa našim klubom. „

Sledi nam Zemun, dobro poznat rival, ekipa koju smo izbacili iz kupa Srbije: „Dočekujemo ponovo posle kratkog vremena odličnu i mladu ekipu Zemuna sa veoma iskusnim trenerom. Protivnik nam nije stran. Ovo je naš treći duel ove sezone i bićemo spremni za protivnika kao i prošli put u Kup utakmici. Zemun je mlada ekipa sa veoma talentovanim igračima. Posebno bih pohvalio kolegu, njihovog golmana Krunića koji odlično brani ove sezone, tako da moramo biti pažljivi i da se ne opuštamo nijednog trenutka, posebno u odbrani. Nadam se će publika doći u velikom broju i da će gledaoci uživati u utakmici sutra, ali i da ćemo obradovati Orlove pozitivnim rezultatom.“ .- istakao je Stefanović, koji je odbranama penala u Kupu, trasirao put Orlovima među 16 najboljih ekipa u Srbiji.

Atmosfera posle pobede u ekipi je fenomenalna: „Mnogo nam je značila ova pobeda u Pazaru. Dala nam je dodatnu energiju da nastavimo da se borimo u narednim utakmicama za bolji plasman na tabeli. Iskreno verujem da ova ekipa ima veći potencijal nego što trenutno pokazuje nas plasman na tabeli. Oseća se ta energija cele nedelje na treninzima i ekipa je gladna pobeda. Imali smo velikih problema sa povredama u ekipi i sa igračkim kadrom ali mislim da trener Đukanović i stručni štab su odradili vrhunski posao u sklapanju tima u Novom Pazaru i sa izmenama a to pokazuje i činjenica da je strelac pobedonosnog gola bio omladinac Sinđelica, Joković, koji je ušao sa klupe. Kojem takođe čestitam na prvencu“ – prenosi za zvančian sajt Stefanović.