Синђелић је прошао у наредну рунду купа Србије и пласирао се међу 16 набољих, а у елитном друштву се налази крем српског фудбала. Пенали јесу лутрија, али увек изнедре јунака. Са два одбрањена једанаестерца Спасоје Стефановић је одвео орлове у следеће коло најмасовније такмичења.

„Сматрам да смо у одбрани играли јако одговорно и зрело, без пуно грешака, што је и сам резултат потврдио. Имали смо пар шанси који нисмо искористили, али ми је драго да смо на крају утакмице тимским радом постигли успех. Екипа Земуна је одлична, те бих их похвалио и честитао на правој фудбалској борби. То је прави противник који игра атрактиван фудбал, а верујем да су и навијачи уживали у јучерашњој утакмици. Такође, хтео бих да похвалим и моје саиграче који су одлично изводили једанестерце и имали пуно самопоуздања и они су јунаци.“ – скроман је Стефановић.

Земун је у коверти, следи Жарково и борба за бодове, скенирао је Стефановић ривала: “ ФK Жарково је изузетан противник, већ смо имали генералну пробу пре почетка првенства. Мислим да ће бити јако тврда утакмица, али надам се да ћемо отворити утакмицу као што смо је отворили против Златибора и преузети контролу од самог старта.

Атмосфера је нешто што краси ову генерацију орлова: “ Увек је лепо кад се побеђује, и то са собом доноси бољу атмосферу у свлачионици. Наш победнички дух је подигнут, самим тим ићи ћемо са таквим менталитетом на гостовање у Жарково. – оптимиста је чувар мреже Синђелића.

 ДИнамичан је период иза Спасоја, успони и падови су саставни део спорта, тако и повреде: „После повреде носа коју сам имао и паузе од месец дана, драго ми је да сам се вратио на терен и добио прилику и оправдао поверење тренера Ђукановића. Увек је добро за самопоуздање играча када после паузе се врати на терен и пружи добре партије. Мени је драго да сам успео да помогнем екипи, јер на крају свега, ово је ипак тимска игра. – апострофирао је јунак меча са Земуном, Спасоје Стефановић.