Sinđelić je prošao u narednu rundu kupa Srbije i plasirao se među 16 naboljih, a u elitnom društvu se nalazi krem srpskog fudbala. Penali jesu lutrija, ali uvek iznedre junaka. Sa dva odbranjena jedanaesterca Spasoje Stefanović je odveo orlove u sledeće kolo najmasovnije takmičenja.

„Smatram da smo u odbrani igrali jako odgovorno i zrelo, bez puno grešaka, što je i sam rezultat potvrdio. Imali smo par šansi koji nismo iskoristili, ali mi je drago da smo na kraju utakmice timskim radom postigli uspeh. Ekipa Zemuna je odlična, te bih ih pohvalio i čestitao na pravoj fudbalskoj borbi. To je pravi protivnik koji igra atraktivan fudbal, a verujem da su i navijači uživali u jučerašnjoj utakmici. Takođe, hteo bih da pohvalim i moje saigrače koji su odlično izvodili jedanesterce i imali puno samopouzdanja i oni su junaci.“ – skroman je Stefanović.

Zemun je u koverti, sledi Žarkovo i borba za bodove, skenirao je Stefanović rivala: “ FK Žarkovo je izuzetan protivnik, već smo imali generalnu probu pre početka prvenstva. Mislim da će biti jako tvrda utakmica, ali nadam se da ćemo otvoriti utakmicu kao što smo je otvorili protiv Zlatibora i preuzeti kontrolu od samog starta.

Atmosfera je nešto što krasi ovu generaciju orlova: “ Uvek je lepo kad se pobeđuje, i to sa sobom donosi bolju atmosferu u svlačionici. Naš pobednički duh je podignut, samim tim ići ćemo sa takvim mentalitetom na gostovanje u Žarkovo. – optimista je čuvar mreže Sinđelića.

 DInamičan je period iza Spasoja, usponi i padovi su sastavni deo sporta, tako i povrede: „Posle povrede nosa koju sam imao i pauze od mesec dana, drago mi je da sam se vratio na teren i dobio priliku i opravdao poverenje trenera Đukanovića. Uvek je dobro za samopouzdanje igrača kada posle pauze se vrati na teren i pruži dobre partije. Meni je drago da sam uspeo da pomognem ekipi, jer na kraju svega, ovo je ipak timska igra. – apostrofirao je junak meča sa Zemunom, Spasoje Stefanović.