СТРАХИЊА ЧАРАПИЋ – ЈЕДВА ЧЕКАМО ПОЧЕТАК СЕЗОНЕ

Орлови полако завршавају припремни период, за мало јаче од недељу дана креће борба за бодове. Страхиња Чарапић, дете Синђелића и још увек омладинац, за клупски сајт је дао резиме одрађених припрема.

„Припреме су протекле у веома радној атмосфери, имали смо велику жељу да напредујемо, а трудом смо желели да се наметнемо тренеру Перишићу“. – започео је Чарапић.

Каква су очекивања на старту шампионата: „Очекујем далеко боље резултате него јесенас. Оптимизам темељим на резултатима, али и игром у припремним утакмицама. Такође и тренер нас је боље упознао, али и ми њега. Прилагодили смо се захтевима и сад смо сремнији за наставак трке.“

У припрменом периоду стигли су и голови: „На мени је да се максимално трудим и да дам целог себе за свој клуб. Знам и да саиграчи моји тако размишљају. Најбитније је да уписујемо победе, а ко ће бити стрелац је мање важно.“

„Једва чекамо да крене првенство. Желимо да покажемо и докажемо да више вредимо од саме позиције на табели.“ – конкретан је Чарапић.

Навијачи су такође нестрпљиви: „Навијачи су нам велика подршка, другачије се игра када су они присутни на трибини. Борбенији смо, мотивисанији. Нека верују у нас и наш Синђелић“!