STRAHINJA ČARAPIĆ – JEDVA ČEKAMO POČETAK SEZONE

Orlovi polako završavaju pripremni period, za malo jače od nedelju dana kreće borba za bodove. Strahinja Čarapić, dete Sinđelića i još uvek omladinac, za klupski sajt je dao rezime odrađenih priprema.

„Pripreme su protekle u veoma radnoj atmosferi, imali smo veliku želju da napredujemo, a trudom smo želeli da se nametnemo treneru Perišiću“. – započeo je Čarapić.

Kakva su očekivanja na startu šampionata: „Očekujem daleko bolje rezultate nego jesenas. Optimizam temeljim na rezultatima, ali i igrom u pripremnim utakmicama. Takođe i trener nas je bolje upoznao, ali i mi njega. Prilagodili smo se zahtevima i sad smo sremniji za nastavak trke.“

U priprmenom periodu stigli su i golovi: „Na meni je da se maksimalno trudim i da dam celog sebe za svoj klub. Znam i da saigrači moji tako razmišljaju. Najbitnije je da upisujemo pobede, a ko će biti strelac je manje važno.“

„Jedva čekamo da krene prvenstvo. Želimo da pokažemo i dokažemo da više vredimo od same pozicije na tabeli.“ – konkretan je Čarapić.

Navijači su takođe nestrpljivi: „Navijači su nam velika podrška, drugačije se igra kada su oni prisutni na tribini. Borbeniji smo, motivisaniji. Neka veruju u nas i naš Sinđelić“!