ТРЕЋА ТРЕЋИНА ПРИПРЕМА – СВИ СУ СПРЕМНИ ЗА СЕЗОНУ

Генерације момака рођених 2006. и 2008. 2009. и 2010. године завршаили су припреме у Брзећу.  Пред њима су нови изазови који их чекају у Београду.

Пионири су одиграли три меча. Победили су Копаоник 3:0, а истим резултатом и изгубили, за крај су одиграли нерешено са екипом Рашке 2:2 и спремни чекају почетак првенства. Вуран и Савић су већ наместили нишане.

Петлићи Синђелића ће се по први пут сусрести са такмичарским набојем, а утакмица против Рашке која се завршила резултатом 7:5 у нашу корист показује да смо на правом путу. Ћосић са 4 гола, Давидовић, Шмакић и Димитријевић су само нека од имена на које морамо рачунати.

Најмлађи полазници Синђине школе су одиграли мечеве са школицама фудбала Кампионе 1:3, Рестарт 1:3, Пазар Јунирос 5:3. Било је и победа и пораза, али голови су нешто што је красило ове мечеве. Имена Црнобрње, Косановића, Калинића су само нека од имена која већ убиру аплаузе.

Седам утакмица је одиграно, остварене су три победе, један реми и три пораза, а гол разлика је 19:19!

До сада су на припремама Орлови одиграли седамнаест мечева, скор је 11 победа један реми  и пет пораза уз гол разлику 39:26.